Over ons

Familiebedrijf Ammerlaan Hortensia

Over ons

Ammerlaan Hortensia is een familiebedrijf dat geleid wordt door Wim sr en Mieke Ammerlaan. Na een jarenlange traditie van het telen van rozen hebben Wim en Mieke zich in 2006 gespeciliseerd in snijhortensia’s. Samen met hun zoons Frank en Wim jr runnen zij tevens sinds 2006 de kwekerij AQ Roses in Ethiopië. 

De kwekerij van 3,3 ha in Rijsenhout staat vol met schitterende hortensiaplanten. Hun motto: ‘De consument moet plezier hebben van de hortensia die wij telen.’ De familie doet er alles aan om dat doel te bereiken. Ons motto is het uitgangspunt voor de teeltwijze. 

We streven ernaar om een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend product op de markt te zetten. Daarmee bedoelen we dat onze snijhortensia naast een mooi uiterlijk ook een goed vaasleven hoort te hebben. Belangrijkste peilers voor het kweken van onze snijhortensia’s: kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Én met oog voor milieu.

Ammerlaan Hortensia teelt een aantal verschillende soorten met een schitterend pallet aan kleuren. De prachtige, grote bloemen kunnen we op veel verschillende manieren aanvoeren.